Защитникът на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо смята, че Анхел Ди Мария е най-добрият футболист на стадион "Олд Трафорд", въпреки разочароващият първи сезон на крилото.

"За мен футболистът с най-голям талант в Манчестър Юнайтед е Анхел Ди Мария. Ние имаме страхотни футболисти, но за Анхел е един от най-добрите в отбора и в целия свят", каза Рохо пред Goal.com.

"Той имаше труден сезон и изпита проблеми с адаптацията си. Но това е нормално. Всеки футболист, който идва в нова държава с нов език се нуждае от адаптация. В следващите месеци той ще се справи много добре, сигурен съм."

"Езикът е малко труден, но аз имам желание да го уча. Взимам уроци през цялата седмица, защото ми харесва. Проявявам интерес и искам да науча английски колкото се може по-бързо, за да мога да комуникирам със съотборниците си и с феновете."

"Чувствам се много добре и съм щастлив. Клубът е невероятен, а хората, които срещам са фантастични. Съпругата и дъщеря ми също ми помогнаха. Те са винаги до мен и всичко е по-лесно."

"Още откакто дойдох в Манчестър Давид Де Хеа се отнасяше с мен като с брат. Много се радвам за добрата му форма. Каквото и да му предстои занапред, аз винаги ще му пожелавам най-доброто."

"Той е на невероятно ниво, това е изключителен вратар, в чиито качества се убеждавам всеки ден. Ако не е най-добрият вратар в света, със сигурност е много близо до него."

"Мениджърът е забавен понякога. Гала-вечерта в края на сезона беше нещо, на което целият отбор се забавляваше. Важно е да се радваш на тези моменти", добави Рохо.