Манчестър Юнайтед - Нюкасъл, двубой от 15-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд". 14:45 часа българско време.

Групата на Манчестър Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Линдегард

Защитници: Рафаел, Смолинг, Фърдинанд, Евънс, Евра, Видич, Фабио

Полузащитници: Валенсия, Нани, Джоунс, Фелаини, Клевърли, Гигс, Андерсон, Йънг, Янузай, Кагава

Нападатели: Ван Перси, Ернандес, Уелбек

Контузени: Карик
Наказани: Руни

Прогноза на Gol.bg:
Увереността на домакините изглежда не е на ниво, тъй като в последно време отборът демонстрира спад в играта си и направи поредица от грешки във Висшата лига.

Манчестър Юнайтед няма победа вече в три мача от английския елит, като отборът загуби домакинството си на Евертън с 0:1 в междинния кръг.

Към днешна дата след 14 изиграни кръга отборът на Дейвид Мойс се намира на срамното за шампион 9-о място в класирането, но при победа може да се изкачи с максимум 3-4 позиции.

Големият удар за мениджъра на домакините е наказанието на Уейн Руни, който се намира във фантастична форма през този сезон.

Майкъл Карик и Дарън Флетчър са другите двама футболисти на тима, които ще пропуснат срещата.

"Червените дяволи" имат предимство в последните си мачове срещу "Свраките", като за последните 5 двубоя между двата тима Юнайтед е постигнал 3 победи, 1 загуба и 1 равенство.

За последните си 5 мача от всички турнири пък отборът на Дейвид Мойс има записани на сметката си 2 победи, 2 ремита и 1 загуба.

Нюкасъл бе в поредица от 4 поредни победи във Висшата лига, но тя бе развалена през миналия кръг от Суонзи, след като "Лебедите" удариха "Свраките" като домакини с класическото 3:0.

Принципно Юнайтед се представя силно при домакинствата и едва ли може да се очаква отборът да допусне нова домакинска грешка.

За гостуващия тим аут е контузеният Райън Тейлър, а болният Хатем Бен Арфа е под въпрос.

Нашата прогноза за изхода на този мач успех с 3:1 за домакините.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 3:1