Проблемите на Милан с контузени играчи нямат край. Само един мач след като дебютира повторно за росонерите Кака е аут за дълго време. Това стана ясно днес, след като излезе официално съобщение от клуба. Оказа се, че бразилеца има разкъсване в адукторите на левия крак. Това означава, че ще почива доста време.

Контузията не е лека и след 10 дни ще бъдат направени още тестове, за да се разбере колко точно ще отсъства Кака, се казва още в съобщението на клуба. 

Кака изпрати официално видеообръщение до феновете. В него бразилеца обявява, че няма да получава заплата докато се лекува. 

"Прочели сте в сайта на Милан за моята контузия. За мен вчера беше много лош ден, защото не очаквах в този миг да се контузя така тежко. Наистина е лошо, трудно, говорих много с ръководството, с Галиани, с докторите. Исках да им обясня и на тях, че докато не играя, докато не се възстановя, не искам нищо от Милан. Не искам заплата, спирам я автоматично. От Милан искам само подкрепа", обяви Кака.

"Искам помощ, за да се възстановя и да играя отново. Вече започнах лечение и трябва да кажа, че всичките ви послания в последните дни ми дават огромна мотивация да се възстановя по-бързо. Моментът е труден, но се надявам да се върна на терена по-скоро", допълва бразилецът.