Треньорът на Парма Роберто Донадони, който е легенда на Милан, бе раздвоен след забележителния успех на Дуковете на "Сан Сиро".

"Според мен ние не направихме най-добрия си мач, но все пак целият отбор заслужава комплименти. Никога не е лесно да биеш като гост в Милано. Изпуснахме преднина от два гола, но благодаря на момчетата за голямото желание и ентусиазма, благодарение на които постигнаха победа. Милан ни върна два гола, но ние вкарахме още два", сподели Донадони.

"Дълги години играх в Милан, така че съжалявам за случващото се с отбора. Аз наблюдавам събитията отвън. Ясно е, че в тази ситуация няма как тифозите да са доволни. Все пак росонерите играха за победа и се опитаха да излязат от кризата. Според мен привържениците трябва да подкрепят отбора, вместо да го оплюват", каза още треньорът на Дуковете.

Антонио Касано направи поредния си силен мач за Парма и отбеляза два гола на бившия си тим Милан. С това нападателят събра 12 попадения за Дуковете във всички турнири.

"Парма изживява страхотен момент. Отборът прави нещо невероятно и може да стигне много далеч. Надявам се да играя на световното, но нямам представа дали това ще стане. Кризата в Милан не ме вълнува, аз съм привърженик на Интер. Това си е проблем на росонерите, да се оправят", коментира Касано.