Президентът на Сампдория Масимо Фереро отново се показа като един от най-колоритните на Ботуша. Филмовият продуцент е известен с голямата си уста и цветистия си стил на изразяване, като с него успява да се конкурира единствено Маурицио Дзампарини от Палермо.

Фереро коментира пред „Скай Италия” възможността треньорът на отбора му Синиша Михайлович да напусне, с особено чувство за хумор. На Апенините се говори, че силен интерес към сърбина проявяват Наполи и Милан.

„Синиша бил в Неапол? Ами че той е от два дни е и в Емполи, да се надяваме да не остане там, а? Не се притеснявайте за Наполи.  Той може и да пее „О, Соле мио” там, но за него слънцето изгрява в Генуа”, заяви в неповторимия си стил Фереро.

„И Милан го искали. Няма да отиде там. Метрото им смърди. Какво повече да говорим”, избухна в смях ексцентричният футболен бос. 

Фереро обаче явно е забравил, че Михайлович прекара години в Милано, макар и с екипа на другия отбор там - Интер. Най-вероятно обаче никога не му се е налагало да стъпва в градското метро.