Агентът на Стефан Ел Шаарауи категорично отхвърли спекулациите, че клиентът му може да бъде даден под наем на Дженоа. Подобни слухове се появиха вчера, като целта щяла да бъде подобряване на формата, по подобие на Мбайе Нианг.

„Галиани не е предлагал Стефан на Дженоа. Не съм чувал и президентът на „грифоните” Енрико Прециози да има такова предложение”, заяви братът на Ел Шаарауи – Мануел, който е и негов импресарио.

„Изключвам трансфер в Италия през това лято. Имаше слухове за Удинезе и Торино още през януари, но пак не бяха верни. Стефан няма да играе в друг клуб от страната”, отсече агентът.

„Що се касае до чужд интерес, то такъв определено има. Ел Шаарауи обаче се чувства отлично в Милан и не иска да напуска. Разбира се отлично с фенове, шефове и съотборници. Все пак, всичко зависи от клуба. От това дали Пипо Индзаги ще остане или не, дали ще има нов наставник. Ако от Милан ни кажат, че искат да се разделим, тогава ще му мислим”, завърши мениджърът.  

Иначе в момента Ел Шаарауи продължава да лекува травма, като очакванията да се върне в игра някъде около дербито срещу Интер, което е в средата на aприл.