Треньорът на Милан Филипо Индзаги бе крайно разочарован след снощната загуба с 1:2 от Удинезе. За разлика от предишни мачове, когато отборът му не печелеше, но въпреки това наставникът намираше да каже добри думи за играчите си, този път Пипо изрази публично яда си от представянето на своите футболисти.

"Всеки трябва да се бори за мястото си в състава на Милан. Това бе много слаб мач за нас и аз съм много ядосан на футболистите за начина, по който играха. Нямаме извинение”, отсече Индзаги на пресконференцията в Удине.

„Милан винаги се е борил за победата, но този път не видях подобно нещо. На фона на нашата игра, Удинезе изглеждаше, че играе финал в Шампионската лига. Мога само да се извиня на феновете ни. За щастие, играем нов мач след няколко дни и можем бързо да забравим този”, продължи треньорът на „роснерите”.

„Нормално е аз да съм основният виновник след такава слаба игра. Сега трябва да навием ръкави и да отговорим подобаващо в сряда срещу Дженоа. В последните девет мача видях някои добри неща в играта ни и не очаквах такова представяне днес (б.ред – вчера). Не очаквах такава липса на желание за игра и борбеност", завърши Индзаги.