Мениджърът на Ботев Пловдив Асен Караславов заяви, че Тодор Неделев не е изиграл последния си двубой за тима. Както е известно, националът преминава в Майнц от Нова година, но в момента се възстановява от операция.

"Разбира се, че Тодор Неделев ще изиграе поне още един мач за Ботев и после ще замине за Германия", каза бившият защитник на канарчетата.

Той се върна и към двубоя с Литекс. "Хубаво е, че успяхме да победим. За нас мачът бе много важен. Бихме един от добрите отбори в България."

"Мисля, че сме в правилна посока", коментира Караславов. За кризата в тима той заяви: "Съвсем нормално нещо е в един отбор да има спадове. Имам чувството, че само в България не е позволено, не е редно някой тим да има слаб момент".

"Мисля, че го преживяхме и го доказахме срещу Литекс. За мен глобата не е решение, футболистите сами осъзнаха, че трябва да покажат воля и дух, за да излязат от ситуацията, и го направиха".

"Станимир Стоилов е най-правилният избор и с него Ботев ще постига много големи резултати и успехи", завърши Караславов.