Един от героите за националния отбор при знаменитата победа с 3:2 над Швеция - Георги Костадинов, заяви, че трябва да сме трезви и да не мислим за класиране на световното първенство догодина в Русия.

"Най-важната е атмосферата на терена. Не е важно какво става извън терена, а на него. Когато се съберем добри футболисти и си вярваме, че ще победим, резултатът е на лице. За нас тази победа не е по-специална, защото за всеки мач се дават три точки, но трябваше да излезем мотивирани и да осигурим победата за нашата публика. Не е нещо специално, че България няма победа от 50 години, защото това са много поколения и много хора. Едните не могат да носят отговорност за предишните или за следващите защо са губили", заяви халфът.

На въпрос дали България вече може да се надява на класиране за Световното първенство, новото попълнение на израелския Макаби (Хайфа) отговори: "Ако трябва да сме трезви, за толкова кратък период, откакто този треньор е начело, показваме доста добри резултати. Най-важното е да се възстановим, за да бъдем и свежи за Холандия. За позицията си бележа доста често и когато се включвам на статичните, вярвам в късмета си".