Кеймбридж - Манчестър Юнайтед, мач от 4-я кръг на турнира за купата на Англия. Стадион "Аби", начало 21.55 часа.

 

Групата на Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Валдес, Линдегард

Защитници: Торп, Джеймс, Блекет, Макнейър, Рафаел, Джоунс, Рохо, Шоу

Полузащитници: Флетчър, Мата, Карик, Валенсия, Лингард, Блинд, Фелаини, Ди Мария, Ерера

Нападатели: Ван Перси, Руни, Фалкао 

Контузени: Йънг, Еванс, Смолинг

 

ПРОГНОЗА: Манчестър Юнайтед гостува на четвъртодивизионния Кеймбридж Юнайтед в първи мач от четвъртия кръг на турнира за купата на Англия.

Това е един от най-неравностойните двубои от кръга, като двата тима са разделяни от цели 75 места във футболната йерархия на Англия.

Така очаквано "Червените дяволи" са фаворити за победата. Мениджърът Луис ван Гаал обаче предупреди, че изненади винаги се случват и играчите му трябва да внимават, за да не се превърнат в една от тях.

Той също така изказа опасение от директния стил на игра на Кеймбридж, в който половината футболисти са високи над 190 см. Статистиката подкрепя това нещо, тъй като Кеймбридж има най-много голове с глава от Лига 2 - цели 14.

Тимът обаче не се представя убедително и досега няма две поредни победи от началото на сезона. В 25 мача само на 5 пъти Кеймбридж запази суха мрежа.

Манчестър от своя страна не е убедителен като гост, като вероятно лошият терен допълнително ще затрудни звездите на гостите. Все пак от друга страна червените са в серия от 13 мача, в които имат само една загуба.

Затова те са фаворити за победата, макар че надали ще е с много изразителен резултат.

Резултат: 0:1