Лудогорец излиза днес да смачка Цървена звезда в първа среща от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Срещата е от 21.00 часа в Разград и ще се следи пряко в Gol.bg.

Както е известно, в предишния кръг "орлите" се разправиха със скромния черногорски Младост (Подгорица), но сега ги чака отбор, който през 1991 година вдигна КЕШ. 

Вероятни състави:

Лудогорец: Вл. Стоянов, Й. Минев, Пластун, Моци, Натанаел, Дяков, Лукоки, Марселиньо, Кишада, Вандерсон, Кафу.

Цървена звезда: Кахриман, Ибанес, Фибел, Ренулич, Цветкович, Льо Талек, Доналд, Канга, Моуче, Катай, Виера.

Прогноза: Мачовете между Лудогорец и Цървена звезда са изключително важни за бъдещето и на двата отбора, тъй като крайният победител си гарантира поне участие в групите на Лига Европа, ако не успее да преодолее и съперника си в плейофите на Шампионската лига.

Любопитното е, че за Лудогорец се отваря добра възможност само в рамките на пет години да удари трети носител на КЕШ. Преди това съставът от Разград преодоля ПСВ Айндховен, а след това и Стяуа. Треньорът Георги Дерменджиев няма кадрови проблеми около състава си и ще заложи на най-доброто, с което разполага в този момент.

Лудогорец ще заложи на схемата 4-1-4-1, като на вратата ще застане Владислав Стоянов, а пред него Натанаел, Моци, Пластун, Минев, Дяков, Вандерсон, Кишада, Марселиньо, Лукоки и Кафу.

Сърбите също готвят изненади, но се очаква да играят прибрано, за да измъкнат добър резултат и да решат всичко на реванша в Белград, където ще бъдат подкрепяни от своята публика.

В Лудогорец ще хвърлят всички сили да предрешат изхода на мача у дома и за това ще се хвърлят в атаки и за победата. Повечето световни букмейкъри дават предимство на българите и най-вероятно "орлите" ще се поздравят с успеха. Ние също ще заложим за победа на Лудогорец.

Резултат: Лудогорец - Цървена звезда 3:1