Манчестър Сити – Стяуа Букурещ, реванш от плейофите на Шампионска лига, 5:0 в първия мач, стадион: "Етихад", начало: 21:45 часа наше време

Вероятни състави:

Сити: Харт, Коларов, Отаменди, Стоунс, Сабалета, Фернандиньо, Делф, Силва, Нолито, Стърлинг, Ихеаначо

Стяуа: Ница, Тамаш, Тошка, Енаке, Момчилович, Ахим, Пинтили, Тудорие, Станчу, Аганович, Голубович

Прогноза на Gol.bg:

Всичко в този сблъсък изглежда ясно и едва ли ще станем свидетели на грандиозна сензация, след като в първия мач Манчестър Сити разгроми Стяуа с 5:0 насред Букурещ. Нищо чудно мениджърът на "гражданите" Пеп Гуардиола да заложи на някои от резервните си играчи за срещата довечера и големите звезди Серхио Агуеро и Кевин де Бройне да останат на резервната скамейка.

Испанският спец няма да може да разчита на четирима от своите състезатели. Аут заради контузии са Илкай Гюндоган, Венсан Компани, Бакари Саня и Лерой Сане. За румънците няма да играе единствено бранителят Лусиан Филип, който е с травма. Статистиката също е изцяло против Стяуа. "Стелистите" са загубили последните си четири мача срещу английски отбора и нямат гол в последните три срещи.

Отборът е играл общо девет пъти на Острова и има седем загуби и две равенства. За последно това стана през април 2006 г. за Купата на УЕФА, когато тимът от Букурещ падна от Мидълзбро с 2:4 след невероятна драма. Нашата прогноза е, че днес Сити отново ще спечели, но този с по-малък резултат.

Прогноза: Манчестър Сити – Стяуа 2:0