Ман Сити - Шахтьор, среща от група "F" на Шампионската лига, стадион "Етихад", начало 21.45 часа.

Последните 10 срещи на Сити във всички турнири: Общо 8 победи, 1 равенство и 1 загуба. От тях 2 победи и 1 равенство в последните 3 домакинства.

Последните 10 срещи на Шахтьор във всички турнири: Общо 8 победи, 1 равенство и 1 загуба. От тях 4 победи и 1 равенство в последните 5 гостувания.

И двата отбора имат по една победа в група с Наполи и Фейенорд.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Манчестър Сити е изявен фаворит в срещата и всичко друго освен победа за "гражданите" ще се счита за изненада. През уикенда момчетата на Пеп Гуардиола отново изиграха уникален мач, с множество красиви отигравания, положения и голове.

Този сезон Сити е наслада за окото и задоволява и най-претенциозния футболен фен. "Гражданите" се намират във фантастична форма, като само за последните си пет мача са вкарали цели 22 гола, а са допуснали само един. Това говори красноречиво за това какво представлява Сити в този момент.

В предишния кръг от групата Сити разнебити с 4:0 Фейенорд в Холандия и сега се чакат нови голове на "Етихад". Под въпрос за мача са Компани, Менди и Гюндоган, но Гуардиола има множество техни алтернативи.

Гостите от Украйна въобще не са отбор за подценяване и като нищо може да откраднат поне точка от Сити. В предишния кръг Шахтьор тресна с 2:1 Наполи и хвърли бомбата в групата. Аут от мача са Кривцов, Малишев и Сърна. Очакванията са за отворени красив мач, с множество положения и голове. В крайна сметка ще заложим за победа на Ман Сити.

Резултат: Ман Сити - Шахтьор 3:1