Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще поиска максимални усилия от шефовете, за да върне в отбора Кристиано Роналдо, пише вестник “Мирър” днес.

Португалецът развълнува специалисти и фенове с признанието си, че не е щастлив в Реал Мадрид и това веднага доведе до слухове, че иска да напусне.

Според изданието шотландският мениджър силно иска отново да има Роналдо на свое разположение, след като двамата запазиха отличните си отношения от времето, когато Кристиано игра за Юнайтед в периода 2003-2009.

Твърди се, че суперзвездата се чувства недооценен на “Бернабеу”, не получава нужното уважение от съотборниците си и не на последно място не е доволен от заплатата, която взима.

“Фъргюсън иска да докаже, че Юнайтед все още може да се конкурира на трансферния пазар с най-богатите клубове. За момента обаче единствено Роналдо знае дали наистина сериозно иска да напусне или просто се цупи” заяви източник от английския клуб.

Според слуховете Флорентино Перес е ядосан на Роналдо и е готов да го продаде за 100 милиона паунда, което е с 20 милиона повече, отколкото плати за него преди 3 години. Това ще даде възможност на Юнайтед да си върне играча, който твърдо отхвърля възможността да премине в Сити и би предпочел отново да пристигне на “Олд Трафорд”.