Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич съжаляваше, че тимът му не се е възползвал от положенията, които е имал до почивката на мача с Барселона. 

Кралския клуб изигра силно първо полувреме, но паузата дойде при 1:1, а след това домакините вкараха втори гол и така столичани загубиха, отдалечавайки се на 4 точки от лидера. 

„Мисля, че играхме много добре до втория им гол. Без съмнение бяхме по-добри и можехме да вкараме 2-3 гола, особено през първото полувреме. Не го напранихме, а след като изостанахме за втори път, просто не играхме като отбор. Това бе ключът в мача“ коментира хърватинът. 

„Може би наистина в продължение на около час това бе най-добрият Реал през 2015-а. Действахме солидно в защита и атака, но не успяхме да вкараме повече. След това не мога да си обясня защо не бяхме тимът от първото полувреме“ добави той. 

„Вторият им гол ни повлия психически, но имаше и натрупана умора, което също бе важно. Работихме здраво и сме разочаровани, че не получихме награда за усилията си. Това се случва, но ние можем да се гордеем от представянето си. Нищо не е приключило. Има още много мачове и няма да се откажем“ каза още Модрич.