Рекордната покупка на Реал Мадрид Гарет Бейл е готов да отреже Манчестър Юнайтед и да остане на "Сантяго Бернабеу", пише "Дейли Меил".

Според изданието представителите на уелсеца вече са кацнали в Мадрид, за да обсъдят с ръководството на "Белия балет" перспективите пред фланговия футболист в тима и са отсекли, че крилото има много голямо желание да продължава да играе за тима си, вместо да се връща в Англия.

Вторият сезон на Бейл с фланелката на "Белия балет" определено не е впечатляващ и напоследък самият играч търпи доста критики за своето представяне.

Самият футболист има желание да се бори за мястото си в Реал и изобщо не го интересува евентуален трансфер в Манчестър Юнайтед, откъдето са готови да извадят колосална сума, за да го привлекат. 

От Юнайтед планират в краен случай да използват толкова желания от Реал Мадрид Давид Де Хеа и да доплатят, за да примамят "Кралския клуб" да им продаде уелсеца, но подобна сделка много трудно може да се осъществи заради самото нежелание на уелсеца да преминава в друг отбор.