Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо вече не усеща болка информира вестник „Марка“ и това увеличава шансовете му да излезе в реванша срещу Ман Сити в сряда. 

Според изданието въпреки че в част от вчерашната тренировка той отново се готви самостоятелно, в края на заниманието е бил страшно доволен, тъй като не е чувствал дискомфорт и това го прави оптимист за важния сблъсък. 

Той е участвал нормално в първата половина от заниманието, като е изпълнил без проблеми упражненията с топка, след което е продължил да се готви с Бернардо Рекена, тъй като в Мадрид не искат да рискуват по никакъв начин. 

Днес се очаква той да продължи да се готви внимателно, но мадридските медии отбелязват, че е бил в отлично настроение в края на заниманието вчера, което е сигурен знак за подобрение. 

При Карим Бензема обаче, шансовете да играе не изглеждат много добри. Той също има мускулен проблем и все още не може да се готви със съотборниците си. Все пак надеждите са, че ще успее да се оправи, но ако не стане така е най-вероятно да бъде заменен от Лукас Васкес.