Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе на седмото небе, след като неговият отбор победи Манчестър Сити с 1:0 на реванша и се класира за финала на Шампионската лига.


Автогол на Фернандо донесе успеха на "белия балет" в срещата и това на практика се оказа достатъчно за испанците да постигнат целта си.

"Очакванията ни бяха за тежък мач и в крайна сметка се получи точно такъв. Важното обаче е, че успяхме да постигнем нашата цел и сме много доволни от този факт", обяви французинът на пресконференцията след мача.

"Публиката ни помогна изключително много. Феновете бяха с нас през цялото време, а това винаги помага".

"Всички играчи се трудиха здраво по време на мача в името на успеха. Доволен съм както от Роналдо, така и от другите момчета в отбора. Дали сме фаворит срещу Атлетико на финала? Там няма фаворит!".

"Честно казано си изстрадахме тази победа. В края на крайщата обаче успяхме да я постигнем и сме изключително щастливи от този факт".

"Играчите ми заслужават това - класирането на финала".

"Не се радвам само за себе си, а за целия отбор, защото това е една обща победа. Макар да сме на финал все още не сме направили нищо, така че да не бързаме да се радваме прекалено бързо".

"Знаем, че мачът на 28-и май ще бъде изключително труден. Сега обаче не трябва да мислим за него. Трябва да си починем и да започнем да насочваме мислите си към мача ни от Примера в неделя".