Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан обяви, че отборът му е напълно готов за утрешното "Ел Класико" срещу Барселона.

"Ще бъде труден мач, много труден", обяви той по време на пресконференцията преди срещата.

"Предстои ни един важен сблъсък срещу един страхотен отбор. Подготвили сме се много добре за Барса. Хората искат да видят един добър и качествен мач и най-важното за нас е да бъдем пределно фокусирани върху случващото се на терена".

"Трябва да дадем обаче всичко от себе си, за да постигнем това, което искаме. Ако играем силно, то тогава имаме много добри шансове да постигнем своето, но при обратния случай нещата няма да са добре".

"Честно казано за мен резултатите не са толкова важни. Дали ще победим, ще завършим наравно или ще загубим, по-важно за мен е отборът да се раздаде максимално. Да се раздаде така, че след това да нямам забележки и да знам, че сме направили всичко възможно, за да постигнем успеха. Искам положителен резултат, разбира се". 

"Според мен трябва да покажем същата тази интензивност, която показахме срещу Атлетико Мадрид. Не ми пука как Барса са играли срещу Сосиедад, тъй като сега това ще бъде съвсем различен мач. Играем срещу шампиона все пак, а шампионите винаги дават всичко от себе си и играят най-силно в големите мачове. Очаква ни много голям сблъсък".