Новият шампион на Англия - Челси, има мераци към звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл. Роман Абрамович е готов да се бръкне за 100 милиона евро само и само да върне Бейл обратно на Острова и той да заиграе за сините от Лондон.

Както е известно, Гарет бе трансфериран в Реал Мадрид от състава на Тотнъм именно за 100 милиона. Уелското крило изкара изключително разочароващ сезон при "белите", като пропусна голяма част от сезона поради различни контузии. 

Шефовете на белият балет искат да разкарат играча възможно най-скоро. За тях Бейл е загуба на средства, като изиграните от него 26 мача във всички турнири не отговарят на парите хвърляни по него. Страхотните игри на Иско в отсъствието на Уелсеца, отвориха вратите за негово завръщане в Премиър Лийг.

Президентът на Реал Флорентино Перес обмисля солидната оферта от Челси, но е склонен да изчака, като не е изключено от Манчестър Юнайтед да подобрят въпросната сума. Самият играч предпочита да продължи кариерата си в отбора на Жозе Моуриньо. Сините от Лондон обаче едва ли ще дадат заден, тъй като Антонио Конте се страхува от трансфер в обратната посока на Еден Азар и вече търси заместник.