Полузащитникът на Рома Леандро Паредес заяви, че той и съотборниците му се нуждаят от повече злоба и увереност, за да задоволят феновете с представянето си. „Вълците“ започнаха колебливо сезона, което се видя и при загубата с 1:3 от Торино в последния кръг. Паредес заяви, че победата над Астра в Лига Европа довечера ще бъде много важна за него и съотборниците му.

„Трябва да добавим злоба и увереност, за да продължим напред. Това са факторите, които ще ни помогнат.Трябва обаче да бъдем концентрирани, защото няма лесни мачове. Работихме добре и чакаме с нетърпение двубоя с Астра.

Загубата от Торино беше тежка, но трябва да я забравим. Искаме трите точки от мача с румънците и знаем, че те са много важни за нас. Аз лично ще дам най-доброто от себе си, за да помогна на Рома.

Всеки в отбора иска да играе, но съм наясно, че има много добри полузащитници, а мачовете са много. Така че ще получа своят шанс. Фокусирани сме на 100% върху Астра и не мисля, че ще ги подценим. Ние се нуждаем от добра игра.

Все пак очакваме тежък мач, тъй като те се представят добре досега. Ще бъде трудно, но ще дадем най-доброто си за трите точки. Трябва да победим, за да влезем в добро настроение в мача с Интер в неделя“, каза Паредес.