Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш не смята, че Шпорите се претендент за титлата на Англия, въпреки амбициозната селекция, която направиха.

Лондончани дадоха около 105 милиона паунда за няколко играчи, като по-голямата част от сумата бе осигурена от продажбата на Гарет Бейл. Португалецът обаче смята, че няма гаранции за успех.

„Обстоятелствата са трудни. Инвестициите, които направихме увеличиха очакванията сред хората, но сега най-важното е да създадем отбор и да установим връзки между отделните играчи. За това е необходимо време и смятам, че поради тази причина конкурентите ни са пред нас, тъй като разполагат със сработени тимове” заяви Вилаш-Боаш.

„Мисля, че вложихме средства в млади е перспективни играчи, които обаче трябва да развием, за да се превърнат в звезди.  Те искат да печелят трофеи и са амбициозни, но сега от основно значение е да изградим сработен състав” добави той.

„Започнахме сезона добре, макар че загубата от Арсенал е трудно да бъде приета от феновете. Сега от основно значение е да отговорим подобаващо. Паузата ни се отрази добре, нямаме контузии и очакваме с нетърпение следващия двубой” каза още Вилаш-Боаш.

В събота Тотнъм приема Норич, като след първите си 3 мача тимът няма отбелязан гол от игра, разписвайки се два пъти от дузпи.