Вицепрезидент на федерацията по волейбол Любо Ганев не скри огромното си задоволство от победата на "лъвовете" срещу Полша днес и достигането до първи голям финал от 35 години насам.

Още по темата

 

"Играхме като отбор. Показахме, че играе един истински отбор. Този отбор е истински отбор на България и заслужава това уважение", отсече развълнуваният Ганев пред Дарик радио.

"Наистина много години чакаме този финал. Имаме много загубени полуфинали. Нека играем един финал напълно освободено. Ние дойдохме с цел да се представим колкото може по-добре и не е имало някакви изисквания за класиране към момчетата."

"Мисля, че след тези игри, които показаха и това, че записахме пет победи от шест мача, това не е случайно . Те показаха, че са националния отбор на България и нека продължават така."

"Казах на момчетата, че искам да играят със сърце и да се борят за всяка точка. Нека това е черешката на тортата, защото с играта си показаха, че са един от най-добре подготвените отбори в Баку. Ние вървим по трудния път и дано накрая се поздравим с успех и златен медал", завърши Ганев.