Ню Йорк Рейнджърс победи с 3:2 като гост срещу Кълъмбъс в двубой от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада. Джими Весей реализира победното трето попадение за гостите, които изоставаха с 0:1 в първия период след гол на Брандън Дубински.

Дан Жирарди изравни в самото начало на втората третина, докато Кевин Хейс даде аванс за Ню Йорк, но Ник Фолино възстанови равенството в третата част. Сергей Бобрвски завърши с 20 спасявания за Кълъмбъс. Рейнджърс спечели шестата си поредна победа в Лигата.

Стражът на гостите Анти Ранта се отличи с 30 спасени шайби, включително и два спрени решителни удара в последните 23 секунди на мача.

В друга среща от НХЛ, играна тази нощ, Аризона разгроми Калгари като гост с 5:0. Майк Смит направи 36 спасявания за общо 32-рия двубой без допуснато попадение в своята кариера. Крилото Крисчън Дворак се отличи с два гола и една асистенция в полза на победителите.

Мартин Ханзал, Райън Уайт и Джъстин Мартинук също се разписаха във вратата на Флеймс. Аризона има шест победи в редовното време в последните си девет изиграни срещи в Лигата. Вратарят Чад Джонсън направи 19 спасявания за домакините в двете части, през които беше на леда. При резултат 4:0 той беше заменен от Брайън Елиът.