Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Стойне Манолов коментира възможността червените да вдигнат шампионската титла.

Манолов даде прогноза за шансовете на армейците да вдигнат титлата и в битката с ЛУдогорец за първото място.

Бизнесменът коментира предстоящото вечно дерби с Левски в събота, както и бъдещето на ЦСКА.

„ЦСКА води със седем точки пред Лудогорец, така че предпоставките за атака на титлата са доста добри. Чисто статистически предстоящият мач с Левски трябва да ни е най-лесният – все пак пет поредни победи в А група говорят красноречиво за разликата в класата на двата отбора".

"Но точно тези наглед най-лесни срещи винаги се оказват най-неприятните, така че трябва да сме нащрек”, каза Манолов пред "Тема спорт".

„Играем по-добър футбол от миналия сезон. Лицето на ЦСКА е по-привлекателно, разполагаме и с по-креативни футболисти. Така най-големите ни шансове да спрем Лудогорец смятам, че са в този шампионат. Но има нещо, което неминуемо ме притеснява – факторът „съдийство” може да се окаже с решаваща роля в битката за титлата".

"Смятам, че в най-скоро време нещата ще излязат извън рамката. Постоянното натрупване на картони на наши играчи може да има важно значение, да ни извади от ритъм. Това обаче е част от играта и сме наясно с нея”, добави бизнесменът.

"Никой не може да се подиграва с ЦСКА. Помните, веднъж феновете ходиха до БФС и си изказаха красноречиво мнението. Не съм привърженик на такива прояви, но те не са изключени. Феновете са трудно контролируеми. ЦСКА няма да остане без подкрепа, ако има неправди срещу клуба”, добави Манолов.