Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов излезе с обръщение до привържениците на отбора.

Наставникът на "червените" благодари на хилядите, които изпълниха трибуните на стадион "Локомотив" в неделя. ЦСКА загуби мача с Локомотив София с 0:2.

Ето и обръщението на Стойчо Младенов на клубния сайт:

"Армейци, обръщам се към вас поради няколко причини. Една от тях обаче е водеща - искам да ви благодаря! Свалям ви шапка заради начина, по който ни подкрепяте. Той няма аналог, не само у нас".

"Именно тази ваша всеотдайност кара мен, моят екип и футболистите да дадем всичко от себе си, за да успеем. Казвам всичко това най-искрено. Впечатлих се от отношението, което видях след мача в Надежда".

"Стотици от вас ме трогнаха с безрезервната си подкрепа, която ми демонстрираха всяка минута след загубата. Винаги съм знаел, че сте истински, винаги съм знаел, че сте верни. Но в такива моменти да почустваш това е нещо уникално".

"Всички ние сбъркахме. Всеки е направил своята грешка и резултатът е налице. Извинявайте армейци, че не бяхме на вашата висота, че не показахме вашата класа, че не ви заслужихме в неделя!"

"Трудно ми е да спя, но не ми е трудно да работя. Всички знаем откъде започнахме, през какво преминахме и къде сме сега. Няма да се щадя и никога не съм го правил, за да постигнем голямата цел".

"Също като вас знам какво е ЦСКА и знам къде искам да бъде. В неделя ни дадохте урок за отборна работа и ви уверявам, че вече сме си взели поука!"

"ЕДИН ОТ ВАС СТОЙЧО МЛАДЕНОВ."