Централният нападател на ЦСКА Фернандо Каранга бе избран за Играч №1 на 25-ия кръг на Първа лига в анкетата на пресклуб „България“. В него той вкара два гола за категоричната победа с 4:0 над Ботев Пловдив.

Таранът реализира попаденията си в заключителните 15 минути на първото полувреме. С тях жълто-черните бяха съкрушени – изоставаха с 0:3 на почивката. В този двубой бразилецът най-накрая се отпуши. Интересното е, че той го направи точно в 5-ия си мач след завръщането в ЦСКА, припомня "Тема спорт". Така изкопира като под индиго случилото се в първия му престой в клуба, който бе от пролетта на 2017 до лятото на 2018 година.

Фернандо ще получи приза си днес и ще даде пресконференция по този повод, пише Тема спорт. От него се очакват още голове в предстоящия сблъсък с Локомотив София в събота. Ръководството на железничарите официално обяви, че предоставя 1200 билета за привърженици на армейците. Цената им е 15 лева.

ЦСКА влиза в сблъсъка с червено-черните след серия от 3 шампионатни победи. Противникът пък бе разбит от Лудогорец преди паузата – 0:6 в Разград.

Снимка: Lap.bg