Футболистите на Реал Мадрид и Манчестър Сити ще премерят сили на 9 април на "Сантяго Бернабеу" в първи мач от четвъртфиналите на Шампионската лига, като специално внимание ще бъде насочено към Ерлинг Холанд. Норвежецът ще бъде един от жокерите на Пеп Гуардиола в двубоя, но това не е единствената причина.

От доста време се говори, че Холанд може да продължи кариерата си в Реал. Испанският вестник "АС", цитиран от „Труд“ обяви, че напускането на Килиан Мбапе в посока Реал в края на този сезон не попречило на плановете на норвежеца и той да се види с фланелката на Кралския клуб. Твърди се, че Холанд има клауза в договора си, която му позволява да отиде в Реал Мадрид това лято.

Източници, близки до Киборга, посочват, че той смята този четвъртфинален мач от Шампионската лига за особено важен и възможност да покаже, че струва толкова, колкото Мбапе за проекта на Реал Мадрид. Холанд не блесна в миналогодишните сблъсъци с Реал, така че сега има допълнителен мотив да докаже, че е достоен за фланелката на Кралския клуб.

Ако Реал успее да привлече Холанд и Мбапе, това може да е най-силният атакуващ тандем в историята на футбола, допълва изданието.