Българският футболист Георги Миланов игра един час и си изкара жълт картон при загубата с 1:2 на клубния си Динамо Букурещ срещу тима на Ботошани в среща 7-ия кръг на плейофната група на изпадащите в Румънската Суперлига. Поражението прати столичани на предпоследното място в класирането, на което ако останат в края на сезона ще изпаднат директно във втория ешелон.

Срещата започна лошо за Миланов и компания, които инкасираха попадение в 13-тата минута след автогол на Габриел Моура, а четвърт час по-късно българинът си изкара жълт картон.

Лъч надежда се появи за отбора от румънската столица около половин час след старта, когато съдията отсъди дузпа в полза на гостите, но Хаким Абдала не се справи с изпълнението. Тогава се стигна и до куриоза, в който съдията изгони треньора на домакините от Ботошани – Богдан Андоне.

Момчетата на Желко Копич най-накрая вкараха гол в 37-ата минута чрез Астрит Селмани, но той бе отменен заради засада. Във втората минута на продължението Селмани отново вкара, като този път попадението бе зачетено, но малко преди последния съдийски сигнал за първата част съдията изгони пропусналия дузпата Абдала.

Въпреки че играха с човек по-малко през цялото второ полувреме, гостите се представиха достойно и бяха близо до това да задържат точката, която щеше да ги запази в зоната на спасителния плейоф, но се пропукаха в продължението. В първата минута на добавеното време Себастиан Майлат вкара победния гол за Ботошани и остави с празни ръце Миланов и компания.