Хавиер Масчерано пое вината за гола на Милан и съжаляваше, че на практика заради него Барса направи само 1:1 в Италия и не успя да постигне трета поредна победа в групата на Шампионската лига.

Още в началото аржентинецът опита да действа технично вместо да изчисти, топката бе отнета от Робиньо, който взаимодейства с Кака и след като получи пас обратно, реализира.

„Допуснах грешка и тя ни струваше гол в нашата врата. Една единствена грешка. В такива мачове обаче подобни неща се наказват и за съжаление това ни струваше победата“, разочарован бе Масчерано.

„Трябваше да изчистя топката високо и тогава всичко щеше да бъде наред. Разбира се, ако бяхме победили този момент нямаше да има никакво значение, но след като завършихме наравно се оказа, че целият отбор страда заради мен“, добави той.

„Все пак спечелихме точка, което бе важно, тъй като сега имаме две поредни домакинства и ако ги спечелим, няма да има проблеми да продължим напред. На дневен ред обаче вече е първенството и трябва да бъдем готови, защото в събота имаме много важен двубой“, каза още аржентинският футболист.