Две фигури, тясно свързани с ЦСКА през годините, гравитират около клуба в последните седмици, пише „Тема Спорт“. Става въпрос за една от най-големите червени легенди Стойчо Младенов, както и бившият шеф на „Армията“ Стойне Манолов. Бизнесменът дори бе свързван с място в нов Управителен съвет на армейците в последните седмици.

Той отрече тези информации, но припомняме, че в интервю за „Тема Спорт“ в началото на този месец заяви: „С каквото мога бих помогнал, ако ме поканят например в Управителен съвет. Както вярвам и всички, които обичат ЦСКА“. В момента Манолов опитва да помага със съвети, като има контакт с ръководни фактори в Борисовата градина и взима отношение по треньорския въпрос. Същото се отнася и за Стойчо Младенов.

Екзекутора на Ливърпул продължава да стои близо до футбола, макар че е без работа от началото на годината, когато напусна поста оперативен директор в ЦСКА 1948. Той има 5 престоя начело на ЦСКА, последният от които беше в периода юли 2021 – април 2022 г., когато класира тима за груповата фаза на Лигата на конференциите. Той си тръгна от Борисовата градина след скандал с Гриша Ганчев, а през август 2022-ра започна работа като директор в ЦСКА 1948 и обяви край на треньорската си кариера.

Действието му беше прието за предателство от много червени фенове, като дори звездата му на алеята на славата пред „Армията“ беше засипана с жълти стотинки. Младенов продължи да критикува Гриша Ганчев и след това и съответно да стои встрани от ЦСКА. След смяната на собствеността в края на миналия месец обаче това се е променило и той също има някакво влияне върху процесите в клуба. Не е изключено Стойне Манолов и Стойчо Младенов да получат постове в ЦСКА на следващ етап.

Снимка: Lap.bg