Нападателят на Барселона Луис Суарес за пореден път изрази възхищението си към бившия си клуб Ливърпул и неговите фенове.

"Когато бях дете Ливърпул беше един от най-големите клубове в Европа и беше познат на целия свят", коментира Суарес пред официалния сайт на мърсисайдци.

"Затова когато разбрах за интереса на клуба към мен, изобщо нямах колебание да подпиша, защото това е сбъдната мечта за всеки футболист. Никога не съм си представял, че ще получа шанса да играя там."

"На стадион "Анфийлд" феновете са зад гърба ти. И въздействието им върху теб е специално. Това ти помага да показваш най-доброто си представяне. Това е нещо, което само феновете на Ливърпул имат."

"Мениджърът Юрген Клоп имаше нужда от известно време, защото той пое отбора в хода на по-миналия сезон, но той записа фантастична кампания през изминалия сезон."

"Смятам, че нещата ще бъдат още по-добри през следващия сезон, защото той е качествен мениджър и в редиците на тима има доста футболисти, които могат да правят разлика. Ливърпул е клуб, който трябва да играе винаги в Шампионската лига", добави уругваецът.