ЛеБрон Джеймс вкара 37 точки, но пропусна ключови наказателни удари и Кливланд падна от Хюстън със 103:105 след продължение в интересен мач. 

Двубоят противопостави лидера на Кавалерите на водещия реализатор в Лигата Джеймс Хардън и предложи много емоции, сдърпвания между играчите и интересни моменти, като изходът не бе ясен до самия край. 

Джеймс се провали от наказателната линия, като вкара едва 3 от 11 опита. Той пропусна 2 изстрела 4 секунди преди края на продължението, когато отборът му изоставаше с точка и това се оказа решаващо. 

Преди това ЛеБрон се сдърпа с Патрик Бевърли, а в последната част и с Хардън, който дори посегна и го ритна с крак, за което бе наказан с грубо нарушение от първа степен. Брадатият гард отново бе лидер на своите с 33 точки, а Терънс Джоунс добави 19 за петата поредна победа на Ракетите. 

Мачът мина през 11 смени на водачеството и 13 изравнявания, като в последните секунди на редовното време Джеймс изпусна със стрелба с отскок да донесе успеха. Като цяло гостите съсредоточиха цялата си игра върху него в ключовите моменти, а ЛеБрон нямаше ден в стрелбата, вкарвайки 15 от 35 опита от игра.