Голмайсторът на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски и ръководството на клуба се помириха след разразилата се словесна престрелка.

Според Sport Bild изпълнителният директор на германския шампион Карл-Хайнц Румениге и спортният директор Хасан Салихамиджич са се срещнали с агента на полския стрелец Майк Бартел. Това се е случило в Париж, където преди десетина дни баварците загубиха тежко с 0:3 от ПСЖ в мач от група "Б" на Шампионска лига.

Румениге остана крайно разочарован от нападките на Левандовски, който не одобри трансферната политика на "Алианц Арена". Той обаче не иска да влиза в противоречия с нападателя и двете страни стигнали до консенсус. Според него Левандовски повече няма да критикува публично Байерн, а за въпросното интервю няма да бъде глобяван.

През този сезон Левандовски има 11 мача във всички турнири, в които е отбелязал 12 попадения и е водещият голмайстор на баварския хегемон. В последно време името му отново е свързвано с европейския клубен шампион Реал Мадрид, но до подобен трансфер едва ли ще се стигне.