Офанзивният полузащитник на Борусия Дортмунд Марко Ройс обеща, че през пролетта отново ще бъде готов на 100%. Интересното е, че техничарят не е напълно доволен от формата си, макар да записа 3 асистенции при успеха с 4:1 над Борусия Мьонхенгладбах.

"Ние сме наясно какво изисква треньорът от нас. Той има правото да ни критикува и коментарите ми от миналата седмица са в реда на нещата", сподели Ройс след успеха.

"Но преди всичко ние самите сме наясно, че сме сбъркали, когато не играем добре. Анализирахме добре мача във Франкфурт тази седмица и тренирахме доста добре."

"Предизвикахме противника и това се видя на терена, макар да не направихме добър старт. Но както казах и преди, ние трябва да си спечелим по-голямо постоянство. Това се получава само чрез мачове като днешния срещу Гладбах."

"Обамеянг е винаги опция за подаване. С него вече играем известно време заедно и познавам качеството му. Усещам накъде тича той. След половин година извън терените  се нуждая от още няколко мача. Но през пролетта ще бъда отново готов на 100%", допълни звездата на рурци.