Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съвсем резонно бе повече от доволен след убедителната победа с 4:1 на неговия тим при визитата си на ЦСКА в Москва.
 

Така тимът му продължава без грешка след първите си два мача от групова фаза на Шампионската лига и има 6 точки в актива си след тях, като е лидер в своята група.

"Мисля, че отстрани мачът изглеждаше лесен. Започнахме наистина много силно и си мисля, че наистина изненадахме противника с нашето отношение към този двубой и начина по който стартирахме. ЦСКА не изглеждаше толкова добър отбор, колкото всъщност е, но това е по-скоро заради нашата силна игра и заради факта, че ги обезкуражихме бързо", обяви Специалния на пресконференцията след срещата.

"Неочаквано беше 3:0 за нас на полувремето, неочаквано за домакините, а и аз също останах изненадан. Ние обаче наложихме здрава преса още от първата минута и търсехме постоянно головете. Нашите контри бяха винаги бързи и опасни. Можеше да водим и с повече до почивката. Смело мога да кажа, че това е най-добрия ми отбор с който съм се изправял срещу ЦСКА. Идвал съм тук с Челси, Интер и Реал Мадрид, но винаги сме имали доста трудности. Сега беше различно". 

"Днес наистина бяхме много силни. Марсиал се справи доста добре. Мисля че постепенно се адаптира все по-добре, а и моите играчи се адаптират все повече към неговите качества. Лукаку също се справи доста добре. Този път за моя радост не видях триковете от Плейстейшън (смее се) толкова много, което ме радва".