Треньорът на италианския хегемон Ювентус – Макс Алегри, се закани след трудния обрат с 2:1 над Спортинг Лисабон в Шампионска лига, че скоро "бианконерите" ще започнат да мачкат наред. Спецът заяви, че истинската сила на отбора ще се види след следващата пауза за националните отбори, която е в средата на месец ноември.

"В някои моменти не сме достатъчно остри. Имаме още много работа за вършене, но в Шампионска лига победите никога не идват лесно. Трябва да опитаме да подобрим доста неща, които ни куцат. Може да се каже, че първата част от сезона е до ноември, след което започва втората".

"Истинският сезон за Ювентус ще започне след следващата пауза за националните отбори. В края на мача рискувахме много в търсене на победата. Създадохме доста положения, но не ги оползотворихме. Налага се да работим и над физическото състояние на отбора, както и над бързината. Това ще стане с много тренировки", заяви Алегри.

Той за пореден път защити Гонсало Игуаин, който от началото на сезона се намира в трагична форма. "Смятам, че игра добре. Показа характер, борбеност и класа", завърши Алегри.