Мениджърът на Челси Антонио Конте бе много доволен от успеха с 3:1 при гостуването на Манчестър Сити.
 

Под ръководството на италианеца "сините" изживяват истински футболен ренесанс, след като отборът уверено продължава да бъде лидер в класирането с осмата си поредна победа във Висшата лига.

"Това е една голяма победа и един страхотен резултат срещу един наистина много силен отбор", обяви Конте пред клубната телевизия на лондончани.

"Няма как да не бъда доволен от моите момчета, те показаха наистина страхотен характер. Срещу нас стоеше отбор с наистина много силни единици, но ние съумяхме да се върнем в мача и да обърнем".

"В началото на второто полувреме имахме късмет, защото домакините удариха напречната греда, а освен това Куртоа направи и едно брилянтно спасяване".

"След това в нашия отбор изведнъж дойде една много голяма сила и видяхте какво стана. Първо, изравнихме резултата, а след това вкарахме втори и трети гол, за да стигнем до победата".

"Пак ще го кажа, тази победа е фантастична, защото на "Етихад" се играе много трудно, но това не ни пречупи и успяхме да постигнем своето".

"Напрегнатите моменти в края не ми харесаха и се надявам Луис да не е контузен, но в подобни мачове няма как да няма нерви. Радвам се също, че Диего показа, че може да използва положително своята агресия на терена".

"Силно се надявам да продължим в същия дух, но има още какво да подобряваме".