Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо бе видимо разочарован от загубата с 1:3 от ЦСКА на "Армията".

"През първото полувреме доста повече се защитавахме. Допуснахме елементарна грешка за първия гол. През второто полувреме мисля, че коригирахме играта. Имахме ситуации да се върнем в мача. При 2:1 се опитахме да изравним".

"Вкараха ни трети гол и вече мачът приключи.Никой не мога да виня. Мачът стана нервен. Смятам, че и съдията малко повлия с обратните си решения и в едната, и в другата страна, и футболистите малко се изнервиха".

"Не е нормално, когато си изкарваш такъв картон, но това е футболът. Трябва да приемем, че го изгониха и с право го изгониха", каза Иванов по повод директния червен картон на Траян Траянов.

"Реферът повлия с обратните решения, които имаше. Имаше много обратни ситуации, няма какво да ги коментирам. Не може да се свири по този начин. И реферите имат вина футболът да е на това ниво. Да се замислят".

"Както ние искаме да израстваме, така и съдиите да се опитат. Не съдията е виновен за загубата, но изнерви и двата отбора. Виждаме, че и във всеки кръг има по 2-3 грешки."

"Това е втора загуба за мен от този клуб, защото това е нов ЦСКА. Това не е шеста загуба. Не знам как ги броите теза неща при положение, че това е нов отбор. Това е нов сформиран отбор и не може да смятаме шест загуби", завърши Гонзо.