Още по темата

 

Временният треньор на Черно море Емануил Луканов обяви, че е доволен от равенството 0:0 с Етър на стадион "Тича" във Варна. Както е известно, моряците бяха в серия от четири последователни загуби, което наложи Георги Иванов-Гонзо да хвърли оставка.

Така Луканов зае временно неговия пост и заяви, че Черно море може да удари Левски на "Герена" в следващия кръг. 

“Всички искахме да победим днес, но не беше лесно след тази негативна серия. Искам да поздравя момчетата за себераздаването. Имаше умора, но ние желаехме да вземем този мач и се борихме до края".

"Важно е, че не загубихме срещата. Ще търсим самочувствие в идните срещи. Ако бяхме вкарали един гол, щеше да тръгне по друг път, но не се получи. Мисля, че имахме достатъчно ситуации."

"Аз исках някаква промяна в тактиката и затова започнахме с 3-5-2. Имахме проблеми обаче с техните флангове и в средата на първата част преминахме на 4-4-2, за да ги спрем".

"Имам възможността да върна Черно море където беше в първите кръгове. Нямам представа как ще се процедира и за колко време ще съм начело. Не е невъзможно да победим срещу Левски на Герена”, каза Луканов.