Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели, че Левски не заслужава да страда навръх 100-годишнината. Както е известно, днес „сините” паднаха за четвърти път от „армейците” този сезон.

Още по темата

„За нас тези четири поредни победи означават много, а за съперника много болка, много страдание. Един такъв клуб да преживява такова нещо навръх 100-годишнината... Левски не заслужава мъката и страданието, която им се събра. Навръх юбилея да се случват такива неща, които бият по реномето, но вината е в нас, тъй като ги побеждаваме във всички мачове”, заяви Младенов.

„Ние бяхме потопени, почти удавени и успяхме да стъпим здраво на земята си. Няма да забравя никога, когато дойде моментът да се преброим, кои сме от ЦСКА и кои не сме. Това преброяване говори за присъствие и подкрепа на феновете към отбора. Любовта, която излъчват към нас, за да работим още по-категорично.”

”Няма ли силен Левски и ЦСКА няма да имаме силен футбол, да знаете. Нашето място е на върха на пирамидата. Към това се стремим ние. Да, радваме се на това трето или второ място, но знаете, че ЦСКА е максималист, борим се за първото място и това второ или трето няма да ни устрои.”

”Какво да ви кажа, в миналите мачове и днес отборът, който владееше повече инициативата, беше нашият. Можеше да решим резултата още първото полувреме. Радвам се, че след такъв резултат 1:1 успяхме да реагираме и да вземем победата.”

„Както виждате, нормално е противникът от един удар да ти вкара гол. Нормално е да се ядосаш и да реагираш. После обаче решихме мача с още два гола", добави Младенов.