Надеждите на ЦСКА да вземе допълнителен бонус от трансфера на Серджиу Буш в Шефилд Уензди намаляха заради контузията, която получи нападателят и заради която няма да играе поне един месец, пише "Меридиан мач".

В касата на ЦСКА първоначално бяха преведени 500 хиляди евро за правата на Буш, които временно потушиха напрежението в клуба, породено от финансовата криза.

Александър Томов и подчинените му лансираха солидни допълнителни бонуси при изиграни минути, голове и евентуално влизане във Висшата лига.

Мениджърът на Шефилд Уензди Стюарт Грей разкри, че румънският нападател е получил травма в слабините. В мача с Брайтън по-миналата събота Буш бе принудително заменен. Футболистът изпитва силна болка само при ходене и за това ще получи почивка.

Привлеченият от ЦСКА за заместник на Буш - Стефан Николич, се развихри на последните тренировки на „червените". Черногорецът вкара няколко майсторски попадения в учебна игра.

Николич не успя да се разпише в нито една контрола в Анаталия, което постави под съмнение титулярното му място. Фаворит е Орелиен Жоаким, но шансовете на Николич сериозно се увеличиха.