Треньорът на ЦСКА Христо Янев е респектиран от следващия съперник на "червените" във "В" група – Септември София.

Едно от дербитата в аматьорския футбол ще се играе в неделя от 18:00 часа на стадион "Локомотив" в столичния квартал "Надежда". Символичните домакините са пределно мотивирани да спечелят, защото в първия кръг изпуснаха победата срещу Вихрен в Сандански (1:1).

Това явно е стреснало Янев и той не спести добри думи за септемврийци, които са водени от бившия треньор на Левски Николай Митов-Жадното.

"Това е силен отбор, видяхме някои неща, в които си личи класата им. Подхождаме сериозно към някои неща, които сме видели в мачовете им до момента", каза Янев, след което пожела "червените" да запазят настроението си от първия мач в аматьорския футбол, когато надвиха с 3:0 Струмска слава на "Българска армия".

"Ще направим промени с оглед на предстоящия съперник. Знам, че много терени не са в добро състояние, но съм се подготвил за това. Нямам притеснения от съдиите и казах, че не желая да ги коментирам".

"Мачът в неделя е важен. Нека да спрем да спекулираме, защото така се внася излишно напрежение сред играчите", добави младият специалист.