Изключително, скандален ход да се раздели с  някои от основните си футболисти  предприе спортно-техническото ръководството на ЦСКА, пише "Меридиан мач".

След купона с феновете по случай връчването на титлата за шампион на Югозападната В група на играчите е било казано, че всеки един от тях трябва да говори насаме с треньора Христо Янев, от когото да научи съдбата си. Един от първите изгонен бил голмайсторът Костадин Хазуров, отличил се с 36 попадения. 
 
Скандално изгонен от Гриша Ганчев е и капитанът Александър Бранеков, отказал преди година оферти от „А" група и чужбина, за да помогне на „червените". "След като преди точно 1 година направих саможертвата да играя във В група в името на ЦСКА, се оказа че след моята контузия вече не съм полезен!Тръгвам си с добри чувства към всички с които работих!Благодаря и на феновете за подкрепата към мен,въпреки нелепото ми изказване в миналото!Още един път БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ми помогнаха да се върна в моя роден клуб", написа защитникът във Фейсбук.