Ръководството на ЦСКА-София призова феновете на "червените" да напълнят стадион "Българска армия" за предстоящата контрола с Удинезе, на която ще бъде представен отборът за сезона в Първа професионална лига (ППЛ). Мачът започва в 18 часа в събота, но представянето на футболистите на отбора е с начален час 17:10. 

"Армейци, както вече знаете, утре срещу италианския Удинезе на "Армията" ще бъде официалното представяне на отбора за новия сезон. Ръководството взе решение да направи жест към всички вас и да обяви свободен вход за срещата. В 17:10 часа ще стартира официалното представяне на футболистите, така че ви приканваме да заемете своите места по-рано, за да избегнем струпвания по входовете. В 18:00 ще стартира приятелската среща между ЦСКА и Удинезе. Нека заедно напълним стадиона и да дадем тон за един шампионски сезон", пишат армейците.

"Утре Търговският отдел ще работи от 12:00 до 17:00 часа и ще може да си закупите абонаментни карти. Всички на стадиона в името на ЦСКА! ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!", гласи още съобщението.

Първият мач на ЦСКА-София в ППЛ е насрочен за петък, 29-и юли, от 21:15. Съперник е Славия.