Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев разкри, че вероятно ще направи рокади в състава за предстоящия мач с Локомотив Пловдив. Белчев говори пред CSKA.BG преди домакинството срещу Локо, което ще се играе утре (17 май) от 20:00 часа на стадион "Българска армия". 

Белчев изисква сериозен подход към двубоя и заяви, че още е рано да се мисли за предстоящото гостуване в Разград в събота. Треньорът разкри, че Никола Колев и Милчо Ангелов няма да са в групата заради травми от срещата на ЦСКА II срещу Ботев (Гълъбово).

"Очаквам Локомотив да играе затворено, съперникът има опитни футболисти. Трябва да бъдем максимално концентрирани и да продължим добрата серия. Никола Колев и Милчо Ангелов получиха контузии по време на мача на дубъла в неделя и отпадат от групата. Останалите са здрави. Най-вероятно ще има рокади в състава", коментира Белчев.

Групата на ЦСКА:

Вратари: Георги Китанов, Александър Конов
Защитници: Станислав Манолев, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков, Пламен Гълъбов, Александър Дюлгеров, Стойчо Атанасов
Полузащитници и нападатели: Рубен Пинто, Давид Симао, Петрус Бумал, Руи Педро, Густаво Кулма, Кирил Десподов, Фернандо Каранга, Кевин Меркадо, Кевин Кубемба, Арсенио Нунеш.