ЦСКА-София - Локомотив (Пд), мач от 12-ия кръг на Първа лига, стадион "Българска армия", днес от 17:30 часа, на живо в Gol.bg

Групата на ЦСКА-София:

Вратари: Анатолий Господинов, Александър Конов
Защитници: Божидар Чорбаджийски, Стойчо Атанасов, Станислав Манолев, Антон Недялков, Рафаел Перес, Александър Дюлгеров
Халфове: Кристиян Малинов, Кирил Десподов, Диого Виана, Арсенио Нунеш, Давид Симао, Александър Георгиев, Руй Педро, Рубен Пинто, Петрус Бумал
Нападатели: Преслав Йорданов, Милчо Ангелов

Контузени: Георги Китанов, Стойчо Атанасов, Густаво Кулма
Наказани: няма

Групата на Локо (Пд)

Вратари: Ясин Ел Харуби, Илко Пиргов
Защитници: Пламен Крумов, Георги Вълчев, Ивайло Марков, Кирил Котев, Иван Горанов, Павел Виданов
Халфове: Ванчо Траянов, Мартин Райнов, Стефан Йевтоски, Парвизджон Умарбаев, Бирсент Карагарен, Веселин Марчев
Нападатели: Дани Кики, Димо Бакалов, Симеон Райков, Мартин Камбуров

Контузени: няма
Наказани: няма

Прогнозата на Gol.bg:

ЦСКА-София преследва поредна победа в Първа лига в гонката с лидерите в класирането Лудогорец и Левски. "Червените" приемат Локомотив (Пд) на стадион "Българска армия" (17:30 часа), но за тяхно съжаление пред празни трибуни заради наказание.

Тимът на Едуард Йорданеску вече нареди шест мача без загуба, но въпреки това все още не убеждава с играта си. За "червените" към момента обаче по-важни са точките и да не изостават в борбата за челните места.

В лагера на ЦСКА-София има някои кадрови проблеми - отново на вратата ще пази резервата Александър Конов заради травма на титуляра Георги Китанов. Густаво Кулма не е възстановен и също не попадна в групата за двубоя, а трайно контузен е Стойчо Атанасов.

В състава се завръщат Станислав Манолев и изтърпелия наказание Давид Симао. Очаква се атаката отново да води Преслав Йорданов, а на пейката ще остане жокерът от предишния мач срещу (Монтана) Милчо Ангелов, донесъл победа с два гола през второто полувреме.

При Локомотив (Пд) проблеми са свързани с настроението и мотивацията на футболистите, Пловдивчани записаха три поредни мача без победа. На "Лаута" официално има нов треньор в лицето на Едуард Ераносян, който заменя хвърлилия оставка Илиан Илиев.

Двубоят на "Армията" обаче ще бъде воден от помощника Христо Колев. Иначе Локото няма никакви отсъстващи и ще може да разчита на най-добрия си състав.

Липсата на публика вероятно ще отнеме от чара на двубоя, но въпреки това залогът е голям и се очертава сериозна битка. И двата отбора ще разчитат на силната си атака в търсене на положителен резултат. ЦСКА-София на пръв поглед има предимство, но Локо (Пд) със сигурност няма да се даде без бой.

Резултат: 2:1