Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски директно обвини съдията Ивайло Стоянов за снощното поражение с 0:1 от Лудогорец.

"Съдийството ни изяде главата и го казвам най-отговорно, заставам зад думите си. Всички тези неща влияят на терена, играта се накъсваше, а съдията не даваше да докоснем футболистите на Лудогорец", отсече Чорбаджийски.

"Нашари ни още първото полувреме и беше ясно, че ще изгони някой до края на мача. Даваше обяснение на едните футболисти, а на другите не даваше. Не искам да се оправдавам, но това е смешно за българските стандарти. Пожелавам му всичко най-хубаво на момчето, да е жив и здрав."

"Ние сме професионалисти, нямаме емоции, но сме разочаровани. Не успяхме отново да си свършим работата и продължаваме да работим и да изчистваме нашите неща. Другата седмица ще правим анализ на мача, в момента съм афектиран."

"Вкараха ни гол без положение. Имахме добри възможности, но не успяхме да ги реализираме. Когато не успееш да вкараш, ти вкарват. С победите се забравят пораженията. Надявам се да сменим облика на отбора и да запишем първи успех през сезона", добави той.