Още по темата

 

Крилото на ЦСКА Кевин Меркадо най-вероятно ще е играчът без европейски паспорт, който ще отпадне от 18-те за мача с Черно море в събота. Както е известно, при червените има 4-ма състезатели без европейски паспорт – Каранга, Кулма, Енрике и Меркадо, и един от тях винаги трябва да остава извън групата.

Миналия кръг това беше Меркадо, а сега се очертава отново еквадорецът да не намери място в разширения състав за двубоя. Той обаче ще е част от тези, които ще пътуват с ЦСКА за морето, тъй като във вторник на отбора му предстои гостуване на Несебър в турнира за Купата на България.

В този мач треньорският щаб ще даде шанс за изява на няколко футболисти, които по-рядко намират място сред 11-те в шампионатните срещи. Титуляри с Несебър се очаква да започнат най-новите попълнения Барт и Лое. Кирил Десподов също ще получи възможност да се прояви.

Възможно е срещу втородивизионния тим Георги Китанов да застане под рамката. Така се очертават минимум 4 промени в стартовия състав на ЦСКА за двубоя с Несебър спрямо този с Черно море. Затова и групата на червените, която ще замине за морето, ще наброява над 20 състезатели.