Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев се изгаври с Боби Михайлов и останалите труженици в БФС във връзка с решението на Комисията за етика и феърплей, целящо да наложи толерантност, приятелска атмосфера и спортсменство по футболните терени.

Ето какво написа Милко Георгиев във Фейсбук!

"Уважаеми привърженици на ЦСКА! Искам да Ви помоля най-искрено да следвате призива на ръководството на любимия Ви клуб и да спазвате най-стриктно новите правила за поведение на БФС!”

„Уважаеми г-н президент на БФС, Уважаеми вицепрезиденти, Уважаеми председатели на всякакви комисии! Благодаря Ви, че най-накрая взехте адекватно решение, което убеден съм, ще промени изцяло развитието на тази игра в България! Толкова управленски - признавам си не очаквах!" 

"Боби, искам най-искрено и публично да ти се обясня в любов...Тази хубава и непреходна думичка ЛЮБОВ...Ти... с този нежен и премрежен поглед...ех… Толкова нощи съм се взирал в онази снимка, на която перчема ти е небрежно разпилян... Знам, че не е редно да го правя публично, знам че имаш семейство и нашата любов е невъзможна, но знай-аз обичам всички твои роднини!”.

„Знам, не е традиционно да се обичат повече хора, но аз обичам и Юри Кучев! Има нещо толкова нежно във фамилията му...Кучев...мммм, звучи ми нежно като например... веган. И вашите роднини много обичам, любовта е във въздуха-усещаш ли я Юри?" 

"Обичам и мечтая също така и за всичките готини хора в съдийската комисия... Тези честни момчета, тези толкова непокварени и чисти млади български... Ех, а така ми се искаше да мога да обичам само един от Вас... И понеже вярвам в любовта, вярвам в доброто, затова и ще си позволя да Ви поканя всички Вас на една вечеря!" 

"Искам да се опознаем малко, да разберем какви вкусове имаме, какви книги сме прочели(Е.Костадинов може да пропуснеш тази част), какви питиета обичаме... И така, в петък 29.09 имам рожден ден, каня Ви всички в ресторант по Ваш избор да полеем новото начало! Забравих-Преслава ще е там!!!"

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/bthmBqittl4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>